fbpx

Ja ku shkoi Albin Kurti pas lirimit nga paraburgimi (Foto)

  29 Dec 2017

Me t’u liruar, Albin Kurti shkon në zyret e Vetëvendosjes

Deputeti i Vetëvendosjes me t’u liruar nga paraburgimi, ka shkuar në zyret e partisë.

Në një postim të aktivistëve të VV’së, shihet që shumë deputetë dhe figura tjera të VV’së e kanë pritur Kurtin në parti.Ndryshe, Albin Kurti dhe Donika Kadaj Bujupi u liruan sot nga paraburgimi