fbpx
Iu ndalua hyrja në SHBA, por pse ndodhi kjo sipas Afrim Muqiqit

Iu ndalua hyrja në SHBA, por pse ndodhi kjo sipas Afrim Muqiqit

  13 Mar 2019

Këngëtarit Afrim Muqiqit iu ndalua përjetësisht hyrja në SHBA.

Arsyeja është se ata kanë kënduar në koncerte e ahengje në SHBA duke i shfrytëzuar vizat e tyre turistike dhe duke mos paguar taksa.

Në një intervistë, këngëtari Afrim Muqiqi dha një sqarim lidhur me këtë.

‘Ka qenë përvjetori i parë i pavarësisë së Kosovës. Kisha vizë në pasaportë të UNMIKU-t tri vjet. Ka qenë pavarësia e Kosovës dhe është e vërtetë që kam kënduar në SHBA sepse unë tjetër profesion nuk kam dhe Ambasada e di sepse ka qenë e xhiruar’, tha ai.

Ndryshe, përveç Afrim Muqiqit edhe Shkelzen Jetishit si dhe Genës iu ka ndaluar hyrja