Ismet Hebibi përsëri do pozitën e Presidentit: Thotë se pagën do ia japë Isa Mustafës

Ismet Hebibi përsëri do pozitën e Presidentit: Thotë se pagën do ia japë Isa Mustafës

  13 Aug 2020

Ismet Hebibi përsëri do pozitën e Presidentit: Thotë se pagën do ia japë Isa Mustafës

Ismet Hebibi përsëri do pozitën e Presidentit: Thotë se pagën do ia japë Isa Mustafës

Ismet Hebibi, nga Juniku po kërkon përsëri pozitën e Presidentit të Kosovës, madje thotë që as nuk i nevojitet paga fare.

Që nga viti 2016, oftalmologu Ismet Hebibi, ka vetëshpallur kandidaturën për President të Kosovës, kandidaturë kjo që nuk është marrë parasysh nga askush deri më tani.

Ai po thotë që këtë pozitë do ta ushtronte pa pagesë dhe se pagën do të ia jepte Isa Mustafës.

Por, derisa zgjedhja e presidentit është punë pazaresh midis partive, ky e ka një ofertë për Isa Mustafën.

“Jam në gjendje tokën edhe pasurinë time ta shes dhe t`i jap Mustafës pagën e presidentit sa të jetë gjallë.

Hebibi thotë se asnjë kandidat i propozuar nga partitë nuk ka sukses nëse nuk zgjidhet nga vota e popullit.