fbpx

Ishin të pandashem, por ja kush i ndau Mahmutin dhe Shyhretin…

  07 Dec 2017

Ishin “dyshja” më ideale për publikun e muzikës popullore, e ndarja e tyre i shqetësoi ata për mungesë hitesh të ardhëshme, përcjell ORAinfo.

Këngët e tyre të përbashkëta mbeten në kujtesë të gjatë të publikut për të mos u ripërsëritur më.

Shumë nga publiku dëshiron të dijë arsyen e ndërprejes së këtij bashkpunimi, po dy këngëtaret asnjëherë nuk folën në lidhje me këtë.

Derisa Mahmuti e ruan kujtimin më të ende në rrjetet sociale nga ana e Shyhretës nuk e kemi asnjë postim të tillë.

Në këtë fotografi ku shihen së bashku në mbrëmjet e tyre, Mahmutin dhe Shyhretën sa për foto i ndau fansi i tyre.