fbpx
Ish-komandanti i UÇK-së rrëfehet si hyri në Kosovë gjatë luftës kur trashësia e borës ishte 2 metra dhe acari ishte i madh

Ish-komandanti i UÇK-së rrëfehet si hyri në Kosovë gjatë luftës kur trashësia e borës ishte 2 metra dhe acari ishte i madh

  14 Mar 2019

Berisha përmes një shkrimi në Facebook, thotë se, pasojat e asaj dite i vuajnë sot shumë bashkëluftëtarë të tij, pasi ishte acar i madh.
Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Zafir Berisha, ka treguar se gjatë kohës së luftës kishte hyrë në Kosovës me disa bashkëluftëtarë të tij, kur trashësia e borës ishte 2 metra.

Berisha përmes një shkrimi në Facebook, thotë se, pasojat e asaj dite i vuajnë sot shumë bashkëluftëtarë të tij, pasi ishte acar i madh.

Ja postimi i plotë:

Foto me shkasë/ me 22.02.1999 pata marrë vendim me 10 shokë në një acarë të madhë ku bora në shum vende kishte arritur edhe 2m përmes Pikllimës-Koretnikut (lartësia mbidetare 2390m) me u futë në Kosovë për të vazhduar luftën, pasajot e këti vendimi jan se shumica prej atyre që ishin me mua vuajn edhe sotë nga acari i ati udhëtimi, por pa atë vendim dhe shum vendime tjera nuk do të vinte 12 qershori 1999.

Në këtë botë gjithmon dikush ka vuajtur që të tjerët të jen mir!

Në rrugëtimin për liri a vdekje…