fbpx

Ilir Deda reagon për rritjen e pagave, ja si e quan Haradinajn

  22 Dec 2017

Deda e quan Haradinajn grykës.
‘’Kosova, plaçka e grykësve më të ndryshëm që i lartëson vetë, dhe të cilët vazhdon t’i përkrahë’’, ka shkruar Deda në Facebook.

Kryeministri Haradinaj në bazë të këtij vendimi ka dyfishuar pagën e tij në 2950 euro.