fbpx

I shëron njerëzit me bioenergji: Radhë njerëzish që presin deri në tri ditë

  16 Oct 2017

Në një fshat në jug të Serbisë para shtëpisë së një gruaje të re M. me vite janë rreshta të veturave nga të gjitha anët e Serbisë, por edhe nga shtetet e jashtme.

Jugmedia shkruan se njerëzit vijnë më së shumti për shkak të sëmundjeve, sepse, pohojnë se M. posedon me bioenergji të madhe, me fuqi shëruese.

Thonë se edhe parashikon. Dhjetëra njerëz na kanë treguar se iu ka ndihmuar rreth sterilitetit, dhe se ka parashikuar momente edhe të mira por edhe të këqija.

Ata më të durueshmit presin edhe nga dy deri tri net dhe me ditë të tëra kur është tollovi e madhe. Nuk bën magji, ajo është, thonë nga pak edhe psikologe.

Liron nga frika, e zgjon shpresën, nuk merr para për shërbime, prandaj lajmi për fuqitë e saja ka shkuar shumë larg. Fjala është për njeri të madh, dhe grua modeste, e cila nuk dëshiron të eksponohet në publik, por veprat e saja të mira do të mbesin përgjithmonë në zemrat e atyre të cilëve i ka ndihmuar.