fbpx

Humbi Prishtinën por jo besimin!

  27 Oct 2017

Kandidati i AKR-së, Selim Pacolli ka humbur betejen për tu bërë kryetar i Prishtinës.

Pacolli i AKR-së, ka marrë vetëm mbi 10 për qind të votave në Prishtinë, duke u radhitur si kandidati i tretë më i votuar.

Pavarësisht humbjes për tu bërë “menaxher” i kryeqytetit, Selim Pacolli duket se nuk e ka humbur besimin tek Zoti.

Pacolli njihet si një praktikues i fesë islame dhe ai sot është fotografuar duke falë namazin në një nga xhamitë e Prishtinës.