fbpx
Hoxhë Shefqet Krasniqi: Kuku, ja çka ka me ndodh me ata persona që shkojnë në fitnes

Hoxhë Shefqet Krasniqi: Kuku, ja çka ka me ndodh me ata persona që shkojnë në fitnes

  13 May 2019

A është haram me ushtru fitnes ishte njëra nga pyetjet qe ju shtrua hoxhes, Shefqet Krasniqi

A është haram me ushtru fitnes përgjigjet hoxha Shefqet dhe shikojeni se çka thotë

https://youtu.be/aG0UINwyfEc