fbpx

HOXHA QË UA KALON EDHE LIDERËVE BOTËROR ME ‘LIKE’ NË FACEBOOK

  01 Nov 2017

Naçi ka 379,508 like në Facebook, por postimet e tij marrin pëlqime sikur t’i kishte miliona ndjekës.

Një postim i zakonshëm i Naçit i merr më shumë se 20 mijë pëlqime.Një foto familjare e Naçit, me bashkëshorten e tij dhe 3 fëmijët ka marr 100 mijë pëlqime në facebook, duke bërë kështu që të tejkaloi parashikimet.

Edi Rama ka mbi 1 milion ndjekës në facebook po pëlqimet nëpër statusa dhe fotografi nuk i kalojnë 10 mijë. Edhe Sali Bersisha ka më shumë se 1 milion ndjekës në Facebook, por me pëlqime qëndron edhe më keq se Rama.

Nëse marrim shembull presidentin amerikan Donald J. Trump, që ka 12 milionë ndjekës, në postimin e tij të fundit në Facebook ka marr 25 mijë pëlqime, 2 mijë më pak se Naçi në postimin e fundit.

Ndërsa kancelarja gjermane Angela Merkel postimin e fundit para 22 orëve i ka 4 mijë pëlqime.Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan ka 8 milionë ndjekës në Facebook, dhe në postimin e fundit ka 11 mijë pëlqeime, që është larg Naçit.

Por cka e bënë Naçin kaq të veçant?Ligjërimi i tij prej imami dhe gjuha që përdor ka bërë që t’i bëj për vete të gjithë. Ai konsiderohet si njëri nga imamët më modern dhe më të artikuluar në trojet shqiptare