fbpx

Hashim Thaqi flet per gjykaten speciale!

  09 Oct 2017

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi do të merr sot pjesë në debatin me temën: “Perceptimi publik i Gjykatës Speciale të Kosovës: rreziqet dhe mundësitë, organizuar nga OJQ-të, Integra, CPT, PAX.


Thaçi pritet që t’i përgjigjet pyetjeve të përfaqësuesve të shoqërisë civile lidhur me këtë temë.

Gjykata Speciale tashmë është funksionale, mirëpo ende nuk dihet se kur do të ngritët aktakuzat e para kundër ish pjesëtarëve të UÇK-së.