fbpx

Haradinaj: Kështu e humbi Klinën PDK-ja me Sokol Bashotën!

  22 Nov 2017

Deputeti i Kuvnedit të Kosovës nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj konsideron se PDK-ja ka gabuar me kandidimin e Sokol Bashotës për kryetar të Klinës, komunë të cilën e kishte udhëhequr në katër vitet e fundit.

E ky gabim siaps Haradinaj, ka shkuar në favor të kandidatit të AAK-së për kreytar të kësaj komune, Zenun Elezaj, i cili arriti të dalë fitues nga balotazhi i 19 nëntorit.

“E ka lënë shumë gjatë PDK-ja Sokol Bashotën. Unë mendoj se nuk duhet t’i jepn më shumë se dy mandate të njëjtit kandidat. Por është edhe arsya tjetër se kandidati jonë z. Elezaj ka qenë më i përgatitur”, ka thënë Haradinaj në “Debat D” të RTV Dukagjinit.

 

AAK-ja pritet të udhëheq edhe komunën e Isotugt me kandidatin Gani Dreshaj i cili është në pritje të numërimit të votave me kusht dhe atyre me post.