fbpx

Haradinaj, Kadaj-Bujupit: Mos i ofendo komunitetet se idhnohet nëna jote

  03 Oct 2017

Deputetja e Vetëvendosjes, Donika Kadaj-Bujupi ka thënë se kryeministri Haradinaj nuk ka të drejt ta mbajë ministrin e Bujqësisë, Nenad Rikallo pas denoncimeve të 20 dëshmitarëve, prandaj Haradinaj, duhet ta shkarkojë ministrin në të kundërtën do të jetë përgjegjës për protestat dhe proceset politike që pasojnë.

E pas kësaj deklarate i mënjehrshëm ka qenë reagimi i deputetit të AAK-së, Daut Haradinaj ndaj ish-bashkpartiakës së tij, Kadaj-Bujupi.

Haradinaj i tha Kadaj-Bujupit të mos i ofendojë minoritetet se mund të hidhërohet nëna e saj.

Situate e paqendrueshme definitivisht!