fbpx

Halil Kastrati dhe Sami Lushtaku në aksion të përbashkët humanitar(FOTO)

  04 Nov 2017

Hoxhë Halil Kastrati me shaqatën e tij “Jetimat e Ballkanit”, kanë bërë me shtëpi edhe një familje.

Kësaj radhe hoxhë Halil Kastrati së bashku me kryetarin e Skënderajt, Sami Lushtakun, i kanë dorëzuar çelësat e shtëpisë familjes së Arsim Lutfiut në Prekaz.

Deri sot kjo familje kanë jetuar në një barak, por nga tani fal bamirësve, kjo familje do të jetë në një shtëpi të re!