fbpx

Halil Geci fton Prokurorinë Speciale që të hetojë deklaratën e Sokol Dobrunës që flet për atentatin ndaj vëllaut të tij Gani Gecit

  27 Sep 2017

Sokol Dobruna ka thënë një deklratë që mund të bëhet bazë për hetimin dhe zbulimin e vrasjeve gjatë dhe pas luftës në Kosovë. Avokati I familjes Shaqiri Sokol Dobruna, ish –prokuror I UÇK-së ka thënë se urdhrin për vrasjen e Gani Gecit e ka dhënë Azem Syla

Halil Geci vëllau I Gani Gecit ka shtruar pyetjen se ku është prokuroria Speciale që nuk heton këtë deklaratë të Sokol Dobrunës.

Ne koridorin e gjykates se apelit në menyren miqesore ne prezencen e 20 deshmitarve u pershendetem dhe e perqafova avokatin Sokol Dobruna pasi qe e njihja qe nga lufta,dhe e pyta ‘allahile Sokol a është e vertetë se ke dhen urdher dhe e ke denuar me pushkatim vëllaun tonë Ganiun’?

Jo tha unë nuk kam dhanë urdher por Azm Syla.

Faleminderit per sqarimin,  ja ktheva dhe u ndam miqesisht kur e ktheva shpinen Dobruna mu drejtua po na kercenohesh,jo i thash mos ja fut llabud dhe eca derisa unë flisja me Dobrunen një femer foli diqka po une nuk e dita a ke gruaja e Ruzhdis apo ndonje gazetare

Kjo është propagand e makineris vrastare te Dobrunes dhe Dhe komandantve te Qagllavicës me te cilat merren mediat,a ka shkruar Halil Geci në Facebook.