fbpx

Grupi i Kumanovës dërgohet me autoblinda në Gjykatë (Foto)

  02 Nov 2017

Nën masa të rrepta sigurie Grupi i Kumanovës është dërguar në Gjykatën Themelore të Shkupit 1.

Pas pak pritet do të shpallet aktgjykimi ndaj tyre.Ekipi i Indeksonline raporton nga vendi i ngjarjes se të akuzuarit tashmë janë futur në objekt të Gjykatës dhe pas pak do të zënë vendet e tyre për të marrë vendimin e trupit gjykues.