fbpx

Gruaja nga Shkodra: Kunati më bëri të kuptoj që me burrin paskam humbur kohë

  27 Nov 2017

Një grua ka mësuar se burri i saj nuk bën fëmijë. Ajo thotë se ëndërron të ketë fëmijë, por burri dhe familja e tij ja kanë fshehur të vërtetën, derisa kunati i ka rrëfyer gjithçka.

“Kam marrë vesh se burri im nuk bën fëmijë dhe ndihem shumë keq.

Jam një zonjë e re nga Shkodra dhe burrin e kam marrë me prezantim.

Më herët kam qenë e fejuar 5 muaj, por u ndava sepse ai pinte shumë alkool.

Me burrin që kam sot kam 2 vite dhe shkojmë mirë në përgjithësi.

Por fëmija nuk po vjen dhe unë insistoja të vizitoheshim. Por edhe burri edhe vjehrri me vjehrrën e anashkalonin këtë temë me idenë se fëmija vjen surprizë.

Derisa një ditë isha vetëm në shtëpi me kunatin e vogël, i cili është djalë shumë i mirë dhe i sinqertë.

Në muhabet e sipër duke parë një emision ai thotë se burrin im kur ka qenë i vogël ka kaluar një problem shëndetësor e fëmijë s’do të bëjë dot pa ndodhur ndonjë mrekulli.

Si the, i thashë. Ai i shkreti mbeti sepse i shkoi goja.

Fola me burrin edhe më tha që kunati ja fut kot. Por jam në ankth, kemi humbur kohë.

Se vitet po ikin e fëmija s’po vjen. Me u vizitu nuk po pranon. Nuk di si t’ja bëj…unë familjen pa fëmijë nuk e imagjinoj dot.”, shkruan ajo.