fbpx

GJYKATA SUPREME SHPALL VENDIMIN NDAJ AGIM BAHTIRIT

  04 Oct 2017

Gjykata Supreme e Kosovës ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë Speciale për mbrojtje të ligjshmërisë në rastin e aktakuzës ndaj Agim Bahtirit dhe të tjerëve për keqpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar.

Si rezultat Gjykata Supreme e ka konsideruar të pabazuar kërkesën për mbrojtje të ligjshmërisë që i shkoi asaj nga Prokuroria Speciale në lidhje me vendimin e Gjykatës së Apelit për aktakuzën ndaj Agim Bahtirit, Haxhimet Feratit e Gazmend Kelmendit.

Aktakuza ndaj Agim Bahtirit ishte ngritur më 1 mars të vitit të kaluar ndërsa në dhjetor të po atij viti ishte mbajtur seanca fillestare ku ishte deklaruar i pafajshëm.

 

Klan Kosova ka siguruar dhe vendimin e Gjykatës Supreme, të cilin mund ta shihni të publikuar më poshtë: