fbpx

Gjatë emisionit Iva Aliko ngritet në këmbë dhe tregon vithet dhe gjoksin dhe pastaj Shota Baraliu i’a prek gjoksin live gjatë emisionit për të i’a treguar Kastros se si janë gjokset e Ivës

  02 Dec 2017

Në emisionin e Kastro Zizos, “Rrokum Night” ishin mysafire dy këngëtaret : Shota Baraliu dhe Iva Aliko. Gjatë emisionit Iva Aliko ngritet në këmbë dhe tregon vithet dhe gjoksin dhe pastaj Shota Baraliu i’a prek gjoksin live gjatë emisionit për të i’a treguar Kastros se si janë gjokset e Ivës. Në ndërkohë edhe Iva i’a kthen Shotës dhe i’a prek gjokset
Per ta shikuar videon klikoni ne rekalem me poshte dhe do te shfaqet video….

https://youtu.be/DL8dA-whqtQ