fbpx

Gjashtë herë në ditë e bëj! Ky është rrëfimi i 25-vjeçares: Ja me kë e bëj…

  28 Dec 2017

Një mami e varur nga seksi, e cila ka fjetur me më shumë se 100 meshkuj, ka treguar se si obsesioni i saj 10-vjeçar gati e ka vrarë.

Monique Price, 25 vjeç, ka rrëfyer se bënte seks “të paktën gjashtë herë në ditë” me të fejuarin e saj.

Ajo beson se ka bërë marrëdhënie seksuale mbi 1000 herë me më shumë se 100 partnerë, pasi u bë e varur nga seksi që në moshën 15-vjeçare.

Monique thotë se ka bërë seks të pambrojtur “të vazhdueshëm dhe impulsiv” edhe kur ishte shtatzënë.

Ajo tani pranon se ka qenë një nënë e keqe.

Varësia e saj ishte aq e keqe sa i vinte fëmijët në gjumë dhe dilte nga shtëpia për të bërë seks, e nuk ktheheshe me ditë.

Ama kur ajo njohu dashurinë e jetës, ky i fundit e ndihmoi të shpëtonte nga kjo varësi.

“Sëmundja e varësisë nga seksi është si një varësi ndaj drogës. Do të bësh gjithçka për ta marrë atë…”,- tha ajo, teksa po ndërgjegjëson të tjerët.

Dhe ndërsa Monique vazhdon të luftojë me dëshirën për të bërë seks, “të paktën gjashtë herë në ditë”, ajo tha se Brandon e ka ndihmuar të shpëtojë nga varësia e saj seksuale dhe të fokusohet në dashuri, lumturi dhe familje.