fbpx

Gazetari i TV Dukagjinit:Neser del “Baba”prej burgu dhe i zgjidh problemet me ide!

  14 Dec 2017

Neser del “Baba” prej burgut edhe i zgjidh problemet me ide.?

Ky eshte statusi i gazetarit te njohur Fidan Rama per situaten e krijuar ne Vetevendosje,por pyetja eshte:A po lirohet Albin Kurti me te vertete nga burgu neser?