fbpx

Gani Geci thotë se Thaçi nuk e ka asnjë ditë luftë: Ja çfarë i tha Adem Jashari, Rexhep Selimit!

  04 Oct 2017

Gani Geci ka bërë një postim tjetër në Facebook, që ndërlidhet me debatin mes ambasadorit të Kosovës në Shqipëri, Ramiz Lladrovcit, dhe deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimit. Postimin e tij mund ta lexoni të plotë më poshtë.

“Une per Luften mund te flas me cilin doni ju ndashtë me Hashim Thaqin ndashte me Rexhep Selimi ndashtë cilido burre që i thatë bukes bukë e ujit ujë e u kan ne Luften e Fundit.

E verrteta ështe se Hashim thaqi nuk e ka asni ditē Lufte porë e vërteta tjeter ështe se në fshatin Polacë kurë është ba lufta ne Likoshanë para 30 ushtarve Adem Jashari i ka thanë Rexhep Selimit une qe jam gjallë kam me ta nxjerre gabzherrin . Une nuk jam kanë ushtarë as i Bandes se Rexhep Selimit as i bandes së Hashim Thaqit . Une jam kan ushtar i komandantit Legjendar dhe kam mbrojtur Kushtetuten e Republikës së Kosovës” (sic.), ka shkruar Geci në Facebook.