fbpx

Gafa e Hashimit Thaçit në vitin 1999: “Sulmet e NATO-s duhet të vazhdojnë edhe me avionë tokësor”

  15 Nov 2017

“Avionë Tokësor” kjo ishte gafa e Hashim Thaçit, tani president i Kosovës, e bër në vitin 1999 gjatë një interviste për AP.

Sulmet e NATO-s duhet të vazhdojnë pa ndërprerë, përkundërazi dhe më tëfuqishme dhe ato duhët të përcjellën me kalimin e kohës në një periudhë më të shkurtër edhe me avionë tokësor “.

Hashim Thaçi ndoshta e ka menduar ” forcën tokësore” sepse avion tokësor nuk ka, vetëm automjete tokësore.

https://youtu.be/QHPVKEB2RLo