fbpx

FOTO/ Ulet për të pirë kafe në Tiranë, por habitet me mesazhin që i del në filxhan

  17 Nov 2017

Çdokujt i ndodh që të gjendet në situata të ndryshme, të cilat jo gjithmonë i kuptojmë.

Një qytetari nga Tirana i ka ndodhur pikërisht kjo ditën e sotme teksa është ulur të pijë kafe me shoqërinë. Atij i është shfaqur fjala “Allah” në filxhanin e kafenesë krejt pa e kuptuar dhe i riu ka mbetur pa fjalë.

Ndërkohë ai shkruan pranë JOQ:

Përshëndetje JOQ! Më doli shkrimi “Allah” te kafja sot dhe më bëri shumë kurioz se çfarë domethënie ka apo çfarë mesazhi mund të jetë. Filxhani ishte plot fare dhe kur ra gati në gjysmë m’u shfaq kjo fjala dhe ngela komplet i habitur. Dua ta di nëse është gjë e mirë, nëse dikush ia ka idenë se çfarë mund të jetë”, përfundoi qytetari.

Kjo është mjaft e rrallë në fakt dhe urojmë që të jetë një shenjë e mirë për qytetarin.