fbpx

Fisnik Ismaili: E dua LDK-ne dhe Arbana Xharren!

  08 Nov 2017

Arbana, shpirt, na ke mashtru krejtve një herë, në ditën kur ke dalë në PDK. Mbas asaj, asnjë rrenë tjetër nuk të ka dhezë, e ma së paku kjo e fundit, ku një vendim që e ka votue PDK e LDK në Asamble, po mundohesh me e shitë si pjesë të marrëveshjes së Shpendit me AKR sot.

Si shoqe e Boratit që je, po të paramendoj sa vështirë e ke pasë dikur me shkrue lajme të vërteta, e s’ke mujtë me qenë vetvetja. Tash, që je në ambient tandin, veç edhe një problem të ka mbetë: me të besue gjinja.

Na kënaqët me këtë përkrahje. Jemi mirënjohës për ndihmën. Veç pare mos lypni prej neve, po ju jepë LDK boll, tuj kujtue të shkretit se po iu ndihmoni atyne.

Ju due. Dyve. ❤️