fbpx

‘Erdoganin e ka dërguar Allahu në tokë, ndaj duhet ta ndjekim’

  28 Dec 2017

Turqia ka kohë që çudit me lajme nën regjimin e Erdoganit.

Pjesa më e madhe e popullsise e konsideruar opozitare është vazhdimisht e përndjekur ndërsa pjesa e popullsisë që kërkon karrierë duke i shërbyer Erdoganit nuk njeh limite në levdata ndaj tij

E fundit vjen nga kryetarja e forumit të gruas e partise AKP që është partia e Erdoganit.Müzehher Belma ka thënë se Erdoganin e ka derguar Allahu midis nesh prandaj duhet ndjekur dhe nuk duhet kundërshtuar në asnjë mënyrë.