fbpx

Eksluzive – Merret vendimi per lirimin e vllezërve Ramadani dhe Kiqina

  29 Dec 2017

Para pak minutave siç mëson Drenica Sot, Presidenti Thaçi ka marr vendim për lirimin nga burgu të vëllëzërve Ramadani dhe Kiqina.

E gjithë kjo erdhi pas vendimit të presidentit Thaçi për faljen e dënimit të mbetur të vëllëzërve Ramadani dhe Kiqina.

Ky rast i cilësuar si turpi i drejtësisë vendore dhe ndërkombëtare, ishte rasti më i përfolur ndonjëherë.

Ishte një hap i fuqishëm i Presidentit Thaçi, për dhënien fund të burgimit të çlirimtarëve