fbpx

Edhe kjo i ndodh Shkurte Gashit, ja çka i pësoi fytyra (Pamje)

  16 Nov 2017

Shkurte Gashi një pjesë të madhe të të ardhurave të shumta e investon në pamjen e saj.

Grimet profesionale janë të përditshme për këngëtaren e dasmave, përcjell ORAinfo.

Ajo është deklaruar shumë herë se të ardhurat e saj janë të mëdha gjatë sezonës së verës.

E në sajë të tyre ajo bën një jetë luksoze duke investuar në gjërat që janë zbukurese për pamjen e saj.

Shkurta këtë herë ka befasuar të gjithë me grimin interesant dhe të veçantë që ia ka bërë frizerja.

Për më shumë shikoni fotografinë!