fbpx

Edhe Berat Buzhala zv minister?!

  15 Nov 2017

Ne profilin e tij Buzhala thote:

Sapo i permbyllem te gjitha procedurat. E falenderojme Kryeministrin qe na emeroi zevendesministra.

Na presin pune te medha para vetes. Nuk kemi kohe per te humbur, ne te dy dhe 70 koleget tjere neper ministri te ndryshme.

Na ndihmofte Zoti.

Une e mora detyren e zevendesministrit te tete ne Ministrine e Ambientit, kurse z. Leonard Kerquki zevendesminister i nente ne Ministrine e Drejtesise. Motoja e jone: Mos pyesni cfare beri shteti per ju, por cfare keni bere ju per shtetin.