fbpx

E zunë peshkun 185 kilogramë: U tmerruan nga ajo çka gjetën në barkun e tij

  01 Dec 2017

...

Peshkatarët polak Alfons Brzowski dhe Marek Zdanovic kanë kapur një mustak të moshës në mes 80 dhe 110 vjeçar në lumin Odra.


Peshku ishte i rëndë 185 kilogram, dhe është posaçërisht interesant se çfarë gjetën në barkun e mustakut. Brenda këtij peshku janë gjetur eshtrat e njeriut dhe bexha të metaltë, trasnmeton gazetametro.net

Pas zbulimit shokes, peshkatarët e lajmëruan policinë e cila menjëherë filloi hetimin për të zbuluar identiteti e njeriut eshtrat e të cilit gjendeshin në bark të peshkut.

Policia iu drejtua biologëve dhe ekspertëve të forenzikës, të cilët konstatuan se eshtrat i takojnë një oficeri nazist nga Lufta e Dytë Botërore!/gazetametro.net.