fbpx

E pret sa përfundon dushin dhe i propozon, çfarë i ndodhi Bleonës në hotel?

  17 Nov 2017

Ajo do të flasë nesër për shumë gjera rreth jetës personale dhe asaj profesionale.

Bëhet fjalë për Bleona Qeretin, e cila do të jetë ftuar të emisioni i Ermal Mamaqit.

Ndërkohë që siç e ka zakon Ermali me çdo vip të ftuar ai realizon edhe një video sa humoristike aq edhe të vërtetë.

Me Bleonën ka zgjedhur pikërisht një video hot, ku duket këngëtarja duke u larë në dush.

Por Ermali duke mos i lënë lojërat e tij, e pret jashte dushit për ti propozuar me një gur të madh të çmuar, nisur dhe nga dëshira e këngëtares për gurët e diamantit.

Se çfarë do të ndodh më tej, u mund të prisni për ta parë deri nesër mbrëma.