fbpx

E keni parë klipin, por jo incidentin gjatë xhirimeve të këngës së Ghetto Geayst dhe Skivit!

  30 Nov 2017

‘Bisha me 2 koka’ quhet projekti më i ri mes reperve Ghetto Geasyt dhe Skivit.

Kjo këngë, është finalizuar edhe me klip, i cili veçohet edhe për një rast shumë interesant.

Fjala është për një person i cili gjatë xhirimit të klipit, rrëshqet në borë dhe rrëzohet. Siç duket, ky detaj nuk është vërejtur nga ata që realizuan videoklipin por shumë qartë vërehet momenti kur ky person rrëzohet!