fbpx

Dyshime për kurdisje të tenderëve nga Limaj në Ministrinë e Infrastrukturës

  02 Nov 2017

Parregullsitë në procedura të prokurimit, të cilat janë evidencuar me ekspertizë, sipas ekspertit gjerman, Klaus Groth, ngrenë dyshime për manipulime në çmime dhe kurdisje të tenderëve në kohën e ish-ministrit të Transportit dhe Postë-Telekomit (MTPT), Fatmir Limaj, shkruan sot Koha Ditore.

Ai, të mërkurën, ka dëshmuar në procesin gjyqësor që po zhvillohet kundër Limajt, i cili tani mban postin e zëvendëskryeministrit të Kosovës, si dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës zyrtare e marrje ryshfeti.

Groth ka renditur disa tenderë që Ministria i ka ndarë gjatë atij mandati, ku dyshohet se ua kanë përshtatur kompanive të caktuara.