fbpx

DY PARTITË ME TË CILAT SEJDIU KËRKON KOALICION NË PRISHTINË

  26 Oct 2017

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu, në një intervistë për Telegrafin, ka folur rreth procesit të balotazhit në Prishtinë.

Sejdiu ka thënë se kanë fitoren më të madhe në Prishtinë dhe se kanë rritje të numrit të asamblistëve në Kuvend Komunal.

“Kemi qenë në garë me gjashtë persona dhe kundër një makinerie të madhe që vazhdimisht e kritikonte kryetarin, por pavarësisht kësaj kemi pasur rritje”, tha Sejdiu, duke theksuar se në listën e asamblistëve të LDK-së vazhdojnë të jenë po të njëjtit Sami Hamitat që deri në vitin 2013-të e kanë sjellë Prishtinën në katrahurë.