fbpx

Dy foto të Adelës dy ditë para vdekjes…

  07 Nov 2017

Vdekja e saj vërtetë se tronditi mbarë opinionin, duke marrë parasysh moshën e saj të re dhe mënyrën e trishtë se si bukuroshja u nda nga jeta, shkruan Kosovarja.

Adela ishte një vajzë shembull, e cila luftoi shumë për qëllimet e saj, për një jetë të pavarur për të cilën gjithmonë kishte thënë që duhet shumë punë…

Përveç familjes që i la të pikëlluar, ishte edhe shoqëria e sajtë cilët e kujtojnë çdo ditë me lot në sy, madje edhe persona që e njihnin vetëm nga ekrani. Për bukurinë që kishte, shumica e krahasonin me aktoren me famë botërore, Angelina Jolie, ku në shumë tituj e kishin quajtur Jolie shqiptare.

Adela, një vajzë që e donte shumë jetën dhe kishte ambicie të mëdha, dukej e mrekullueshme në fotografitë që do t’i shihni në vazhdim, e që i kishte shpërndarë shumë pak ditë para vdekjes së saj….
Vërtetë një dhimbje e papërshkrueshme e humbjes së saj…