fbpx

Drame ne kete qytet,50:50!

  19 Nov 2017

Exit-polli i Klan Kosovës nuk e ka nxjerrë as Idriz Vehapin dhe as Smajli Latifin për kryetar në Rahovec. Sipas rezultatit të Klanit, të dy kandidatët kanë nga 50 për qind të votave.

Rezultatet e para të exit-pollit në Rahovec ende nuk dihet fituesi.Sipas exit-pollit të Klan Kosovës, Vehapi ka fituar me 50 për qind.

Po kaq vota ka marrë edhe Smajl Latifi i AAK-së.Në zgjedhjet e 22 tetorit, Vehapi mori 29.50 për qind të votave. Latifi i AAK-së doli i pari në zgjedhjet e 22 tetorit me 33.50 për qind të votave.

Në mandatin e fundit, qyteti i Rahovecit ishte udhëhequr prej PDK-së derisa më herët nga AAK-ja e cila, po ashtu, kishte marrë pushtetin prej PDK-së