fbpx

Doganieri zviceran e kap shqiptarin me 9 kg suxhuk Kosove, i çuditshëm reagimi i tij

  04 Nov 2017

Dikush e ka postuar një ngjarje që ka ndodhur në kufirin e Zvicrës ku protagonist ishte një shqiptar që kishte marrë me vete 9 kilogramë suxhuk

Ju sjellim më poshtë, rrëfimin e një shqiptari që jeton në gurbet i cili përshkruan skenën kështu:

“Legenda jemi

doganieri zvicron e roku shipen me 9kg suxhuk ne kufi…dhe i tha: hudhe suxhukun ne kontanjer,ose zurück…shipja zurück tha, shkoj nja 100m larg kufirit dhe u ul dhe filloj ta hane suxhukun,i doxh nja 3 laka…i ra keq me e hudh…doganieri e pa nga larg dhe duke menduar: ki e ka vendos krejt ta hane,do me semuhet ketu ne kufi…dem kushtoje ma shum,me thire mjekun,ndihmen e shpejt,etj….e thiri shipen: mere suxhukun,fejtu ne zvicer sejt mos ti shof”