fbpx

Do ta rrisim bugjetin duke luftuar korrupcionin!

  15 Oct 2017

Kryeministri i Kosovës dhe kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj është ndalur edhe sot te çështja e buxhetit të Kosovës, duke thënë se do të rritet, duke rritur qarkullimin dhe duke ndalur korrupsionin.

Haradinaj i bëri këto komente gjatë një takimi me qytetarë në Lugun e Leshanit në Pejë , ku tha se askush nuk ka mundur të hyjë në Kosovë pa i vendosur rampa, që nga i madhi e deri te më i vogli.

Në këtë tubim elektoral, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës për Pejën premton hapjen e zonës industriale, zonë kjo e cila sipas zyrtarëve të kësaj partie do të punëson afër 3 mijë njerëz.

E në këtë zonë do të punësohen së pari familjet të cilat nuk kanë asnjë të punësuar, si dhe fëmijët që kanë mbetur pa një prind si pasoj e luftës.