fbpx
Djem, ja çfarë duan vajzat pas mardhënjes !

Djem, ja çfarë duan vajzat pas mardhënjes !

  09 Mar 2019

Shumë pak njerëz përqëndrohen në atë që gratë duan pas mardhënjes.

Mardhënja kërkon shumë përfshirje emocionale dhe fizike për ju.

Sipas ekspertëve këto janë 3 gjërat që duan femrat pas mardhënjes:

1. Përqafojeni

Shumica e femrave duan ta përqafojnë të dashurin e tyre pas mardhënjes.

Ajo siguron lidhjen emocionale me ta dhe i bën të ndihen të veçanta.

Duket një mesazh që kujdeseni për të.

2. Përkëdheleni

Ndërkohë që disa femra duan të jenë vetëm pas seksit, shumica gjithashtu duan të përkëdhelen.

3. Shprehini sa të mira ishin në marrëdhënie

Femrat duan të dinë nëse e kanë kënaqur mjaftueshëm partnerin e tyre.

Do ndiheshin më mirë, nëse do shpreheshit.