fbpx

Djali i zyrtarit të lartë të AKR-së fotografon votën

  22 Oct 2017

Dukuria e fotografimit të votës dhe publikimi i saj në rrjetet sociale ka vazhduar të ndodhë sot në Mitrovicë.

Edon Ujkani, djali i zyrtarit të lartë të AKR-së në Mitrovicë, Jeton Ujkani, ka fotografuar votën e tij, duke hedhur në Snapchat me ç’rast uron fitoren e Agim Bahtirit për kryetar të komunës.

Ndryshe, Jeton Ujkani, zyrtar i lartë i AKR-së në Mitrovicë, ishte drejtor i Prokurimit në qeverisjen e Agim Bahtirit, dhe njëkohësisht kandidat për Asamble Komunale të Mitrovicës nga radhët e AKR-së.