fbpx

Dikur e quanin “vajza më e shëmtuar në botë”, sot ajo ua mbyll gojën të gjithëve (FOTO)

  29 Nov 2017

 

Kur kjo ruse u martua gjashtë vite më parë dhe fotografia e martesës u bë publike, ndërsa e gjithë bota filloi ta ofendojë për shkak të pamjes fizike.

Madje ata e kishin tepruar duke e cilësuar si “personin më të shëmtuar në botë”.

Shumë pretendonin se martesa e tyre nuk do të zgjasë shumë dhe do të shkurorëzohen, por dyshja kanë arritur t’ua mbyllin gojën të gjithëve.

Lidhja e tyre sa vinte e bëhej më e fortë dhe me kalimin e kohës u bënë prindër të një vogëlushi.

Brenda gjashtë viteve kishte arritur të dobësohet shumë falë dietave strikte dhe ushtrimeve fizike.