fbpx

DIFERENCË 219 VOTA MES ABRASHIT DHE AHMETIT NË PRISHTINË

  19 Nov 2017

Kur kanë mbetur edhe 17 kuti të votimit për tu numëruar në Prishtinë, është ngushtuar rezultati por ka ka një përparësi të kandidit të VV-së për Prishtinë.

Sipas të dhënave të KQZ-së Shpend Ahmeti po prin me 219 vota ndaj Arban Abrashit.