fbpx
Dështon protesta për Xhaminë në Prishtinë, Binak Gashin nuk e mbështet as rrethi i ngushtë!

Dështon protesta për Xhaminë në Prishtinë, Binak Gashin nuk e mbështet as rrethi i ngushtë!

  22 Jul 2020

Sot në ora 11:00 ishte thirrur një protestë kundër ndërtimit të Xhamisë së Madhe në Prishtinë.

Protesta ishte paralajmëruar në Facebook nga Binak Gashi, ish pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, tashmë pjesë e OVL-së së UÇK-së, njofton Albanian News

Megjithatë kjo protestë ka dështuar qysh në fillim pasi që as 20 qytetar nuk kanë dalur për ta kundërshtuar ndërtimin e Xhamisë qendrore në Prishtinë. Madje më shumë ka policë dhe gazetarë se sa qytetarë.

Për më shumë ndiqeni videon live nga vendi i ngjarjës.