fbpx

Deshmi tronditese per vrasjen e Tahir Zemes

  15 Oct 2017

“Në CD dëgjohet një bisedë me pyetje – përgjigje, ku pyetjet i parashtron Gani Geci, e ku përfolën disa raste kriminale që kanë ndodhë në Kosovë dhe disa vrasje të pa ndriçuara.


Në këtë bisedë në mes Gani Gecit dhe personit Brahimi aludohet për disa informacione që janë vështirë të verifikueshme.

Sidoqoftë këtë CD e posedojnë organet e drejtësisë dhe sigurisë së Kosovës dhe EULEX-i raporton Botasot.info.

Ju sjellim videon më poshtë ndiqni: