fbpx

Dëgjojeni Hashim Thaçin kur kërkonte të dënohej Ibrahim Rugova(VIDEO)

  29 Nov 2017


Tash zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi dikur kishte deklaruar se do të dënohet ish-presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova, pse po bisedonte me Millosheviqin.

Në pamjet e publikuara, Thaçi në një bisedë telefonike për Televizionin Shqiptar, me rastin e takimit të Ish- Presidentit të ndjerë të Kosovës Ibrahim Rugova, me kriminelin serb, Sllobodan Milloshoviç kishte thënë që “vëprimet të tilla antikombëtare të Rugovës do ti dënojmë rënd”.

Për më tepër shikojeni videon në vazhdim:

https://www.youtube.com/watch?v=jyBagJiJPpk&feature=youtu.be