fbpx

DAUTI: NDARJEN NUK E SOLLA UNË, DHASHË GJAK TË MOS BËHET KËSHTU(VIDEO)

  03 Oct 2017


Ish-deputeti më i drejtpërdrejtë dhe më i zhurmshëm nga rradhët e AAK-së, godet prapë në internet. Në postimin e tij të rradhës ai nuk e lejon ndarjen dhe bën thirrje për bashkim, në të gjitha çështjet me rëndësi për vendin.

‘Vendi ynë është ndarë në regjione e fe, në parti politike, në qytetarë me katunarë. Atë ndarje nuk e sjella unë, por dhashë gjak që mos të bëhet kështu.’, ka postuar ai, duke u premtuar të gjithëve ‘që nuk do ndahemi më kurrë’, shkruan ai në postimin e tij të rradhës.

Ka kohë që Dauti po bën bujë në internet me postimet e tija të njëpasnjëshme me të cilat u drejtohet qytetarëve në fushatën e tij zgjedhore. Së fundmi, me qindra komente dhe qindra mijëra shikime, ‘zani’ i Dautit po pushton rrjetet sociale.