fbpx

Darkojnë Xhavit Haliti dhe Rexhep Selimi, cila është arsyeja?

  20 Dec 2017

Duket se po i vjen fundi ndasive politike. Deputeti i VV-së, Rexhep Selimi dhe ai i PDK-së, Xhavit Haliti, kanë darkuar së bashku edhe me disa deputetë të tjerë.

Siç ka ka arritur Gazeta NewBorn, të siguroj një fotografi nga ky takim, shihet se pranë Selimit e Halitit, në këtë darkë janë edhe deputetja Blerta Deliu, Safete Hadërgjonaj, Pal Lekaj.

Përveç saj, sipas burimeve jo zyrtare Gazeta NewBorn, mëson se i ftuar në darkë ishte edhe Faton Blaqkori si dhe vëllai i Qazim Feliksit.