fbpx

Dardan Molliqaj te Alternativa per Kosoven,Mimoza Kusari tregon gjitheçka!

  20 Dec 2017

Udhëheqësja e Alternativë Mimoza kursi – Lila, ka theksuar se subjekti politik, të cilin ajo e drejton është i hapur për të gjithë veprimtarët politikë dhe ata që duan të merren me politikë, përfshirë këtu edhe Dardan Molliqajn.

Kusari – Lila në RTV Dukagjini, ka thënë se ata janë të hapur për të gjithë ata që e shohin një formë evropianë dhe institucionaliste në veprimtarinë dhe orientimin politik.

“Kur po e dëgjoj kryetarin e LDK-së, kur po thotë se ata janë alternativa e vetme qeverisëse, po e pyes se mos e ka fjalën për Alternativën tonë”, ka shtuar Kusari – Lila.