fbpx

Dalin emrat: Këta persona mund t’i mos i marrin pagat e veteranit

  09 Nov 2017

Një person, pa dashur t’ia publikojm emrin për shkaqe sigurie, ka derguar një listë me emrat e disa personave nga Komuna e Istogut të cilët ai i akuzon se kan blerë statusin e veteranit.

Nga ky fakt, ky person i njohur për redaksinë e vërteton se ka edhe prej atyre të cilët kanë qenë të gatshem të japin para vetëm e vetëm që të përfitojnë nga pensioni i veteranëve apo edhe ndoshta që ta kenë emrin e tyre në listat e veteranëve për shkaqe krenarie.
Ne do të vazhdojmë ti publikojmë këto lista të atyre që nuk kanë marrrë pjesë në luftën e viteve 98/99 dhe që janë në listat për veteranë, mirëpo ne nuk marrim kurrfar përgjegjësie nëse emrat që ju i dërgoni janë të rremë apo lajmi që ju dërgoni është i rremë.