fbpx

Çka ndodhi kështu me Shpetim Deskun në emision? (Video)

  03 Dec 2017

Këtë të dielë nKosovë Show ishin mysafirë aktorët e humorit Lalushi dhe Muhameti të cilët sollën momente shumë interesante në emision, shkruan Gazeta NewBorn.

Në fund të emsiionit mysafir ishte edhe një ilozionist shqiptar nga Prizreni i cili solli disa numra iluzionesh por me insistimin e Shpetimit për ta quar në gjumë apo ngrirë ai e provoj këtë numër i cili arriti ta ngrirë me të vërtetë dhe pasi e shtiu në dy karriget ai hypi mbi shpetimin me dy këmbët për ta vërtetuar këtë, përcjllë Gazeta NewBorn.

Por magjia të cilën ia bën Shpetimit, la shumë kë të befasuar.

Ja video: 2:08:00